Chromecast Audio za neomejeno zabavo ob glasbi

Chromecast je Googlov izdelek, ki je takoj po lansiranju doživel neverjeten uspeh in je bil hitro razprodan, saj niti proizvajalec sam ni mislil, da bo požel takšen uspeh. Na srečo so pomanjkanje hitro nadoknadili in Chromecast je tako že dve leti med najbolj prodajanimi izdelki v eni največjih spletnih trgovin na svetu.

Kaj je Chromecast?

Majhna napravica ima en sam namen – da vsebino z vašega telefona »v živo« prenaša na druge naprave. Tako lahko na primer Chromecast vključite v primeren izhod na televiziji, ter na njej predvajate vse tiste posnetke, ki jih imate na telefonu, vse fotografije, uporabljate veliki zaslon TV za igranje igric, ali pa na velikem ekranu predvajate prezentacijo, ki ste si jo pred tem shranili na mobilnik. Chromecast lahko uporabljate s pametnim telefonom, ki uporablja Android, ali pa z iPhonom, prav tako pa tudi z računalniško tablico, prenosnim računalnikom, iPadom, iPodom …

chromecast-audio-1

Deljenje avdio vsebin s Chromecast Audio

Na svojih telefonih imamo vsi naloženo tudi svojo najljubšo glasbo. Kako jo lahko predvajamo vsem in to v visoki kakovosti zvoka? Pozabite na to, da morate kupiti drag zvočnik, ki uporablja Bluetooth tehnologijo. En majhen zvočnik vam pač ne omogoča, da imate tako dobro glasbo, kot jo lahko ustvarite s pravim ozvočenjem, kaj ne?

chromecast-audio-3

Rešitev je Chromecast Audio, ki vam omogoča, da uporabljate že obstoječe ozvočenje. Chromecast enostavno priključite na vaš zvočnik ali sistem ozvočenja, in že boste lahko glasbo s svojega telefona predvajali v pravi kakovosti oziroma z vseh zvočnikov, ki jih imate. Kakovost zvoka bo tako neprimerno boljša, hkrati pa glasba ne bo slišna le v bližini malega Bluetooth zvočnika, temveč boste dejansko lahko naredili pravo zabavo za ples, kjer se bo zvok vil iz vseh zvočnikov v vašem prostoru.

YouTube video

Za koga je naprava idealna? Pravzaprav za vse, ki uživajo v glasbi! Z njo boste precej prihranili, kajti cena za Chromecast je neprimerno nižja od kakovostnih Bluetooth zvočnikov – in teh nenazadnje ni smiselno kupovati, kadar že imate dober sistem ozvočenja, ki ga uporabljate na primer za hišni kino.

Chromecast – kje kupit?

Pri nas lahko Chromecast, majhno napravico, ki daje mobilnemu telefonu povsem novo razsežnost, kupite v prodajalni Anni, stal pa vas bo okoli 50 evrov.

Povezane objave:

Shopping Cart
Scroll to Top