Zakaj kupujem kartuše na anni.si?

Čeprav poslujem večinoma elektronsko, še vedno veliko tiskam. Na papirju lažje berem kot na ekranu, zato mi tak način bolj ustreza. Zato so kartuše nekaj, kar pogosto kupujem. Seveda jih ne kupim nikjer drugje kot na spletu, saj sem ugotovila, da je tako najceneje. Samo enkrat sem naredila napako, da sem kupila kartušo v papirnici. Na blagajni me je skoraj kap! Ker sem takrat morala nujno nekaj sprintati, sem kartušo vseeno kupila. Vendar je bilo to prvič in zadnjič. Od takrat naprej jih kupujem kar na zalogo, da se mi kaj takšnega ne pripeti več.

Tudi v nekaterih spletnih trgovinah me ne vidijo več

Če me je v papirnici pri nakupu kartuše zmotila predvsem visoka cena, pa me je pri nekaterih spletnih nakupih zmotilo vse kaj drugega. Cena je bila vedno ugodna, celotna nakupovalna izkušnja pa ne vedno prijetna. V eni od spletnih trgovin moje kartuše ni bilo na zalogi, čeprav je ob zaključku nakupa pisalo, da je in da jo dobim že naslednji dan.

Dobila sem jo šele čez 14 dni! V drugi spletni trgovini s potrošnim materialom za tiskalnike so mi obračunali zelo visoko poštnino, spet drugje pa so mi komplicirali pri vračilu kartuše, ki je nisem potrebovala. Poslali so mi namreč napačno.

YouTube video

Prijaznost, svetovanje, dobra ponudba

Kartuše sem kupila že v veliko različnih spletnih trgovinah in marsikje nisem bila popolnoma zadovoljna. Potem pa sem želela kupiti nov zunanji disk in zavila na anni.si, kjer vedno kupujem računalniško opremo. Čisto nehote sem ugotovila, da prodajajo tudi kartuše. Ker imam z njimi zelo pozitivne izkušnje, sem vedela, da bom z nakupovalno izkušnjo več kot zadovoljna. Tako je tudi bilo.

Od takrat dalje kartuše kupujem samo pri njih in moram reči, da še nisem imela nobene slabe izkušnje. Kartuše pridejo na moj naslov res hitro, saj so vedno na zalogi. Podobno velja tudi za nakup računalniške opreme v tej spletni trgovini – ne le, da imajo res veliko ponudbo, ampak so tudi zelo prijazni in ustrežljivi. Predvsem pa pri nakupu tudi svetujejo. Zame je to tisto, kar je pri nakupovanju na spletu največ vredno. Zato bom tako vso računalniško opremo kot tudi kartuše kupovala pri njih še naprej!

Povezane objave:

Shopping Cart
Scroll to Top