Lenovo prenosniki Thinkpad Yoga X1

Lenovo prenosniki

Računalniki Lenovo so hitro postali zelo priljubljeni. Med njimi so še posebej hitro pričeli izstopati najboljši prenosniki Lenovo, ki so izredno vzdržljivi in imajo vse funkcije, ki jih v poslovnem svetu prav gotovo vedno znova potrebujemo.

Najbolj popularna je serija prenosnikov Lenovo Thinkpad, ki jo poznamo v mnogih različnih konfiguracijah. Najbolj popularna je za poslovno in profesionalno uporabo. Za igričarje pa lahko najdemo tudi posebne Lenovo gaming prenosne računalnike, ki so opremljeni z najnovejšimi grafičnimi karticami in procesorji ter ogromnimi zasloni. Cena lenovo Thinkpad prenosnika je tudi zelo ugodna, saj vedno dobimo odlično kvaliteto ter veliko funkcij. Pestra ponudba računalniške opreme in izredna kvaliteta je podjetju omogočila, da si lasti približno 25% trga prodaje računalniške opreme. Pri tem jim je ravno serija Lenovo Thinkpad zelo pripomogla. Temu je tako, saj je postala zelo priljubljena izbira med mnogimi uporabniki, ki želijo odličen prenosnik. Lenovo računalniki tako pokrivajo vse potrebe podjetnikov, igralne skupnosti, ter bolj zahtevnih uporabnikov, ki potrebujejo delovne postaje.

Laptopi Lenovo so garancija za kvaliteto

Podjetje Lenovo je znano po svojih izrednih izdelkih, kot so prenosni računalniki, pametni telefoni, namizni računalniki, strežniki ter delovne postaje. Samo podjetje ima sedež v Pekingu in je znano po celem svetu, kot eden izmed najboljših proizvajalcev elektronske opreme. Ukvarja se tudi z izdelovanjem programske opreme za IT uporabo, kot tudi s pametnimi televizorji in napravami za shranjevanje podatkov. Zadnja leta so Lenovo laptopi vedno bolj popularni, saj izstopajo od konkurence po svoji odlični obliki, kvalitetnih materiali izdelave ter odlično tehnično podporo.

Lenovo prenosniki Yoga so zelo kvalitetni
Laptop z SSD diskom Lenovo Yoga Slim 7 14ITL05 / i7 / RAM 16 GB / 14,0″ FHD

Podjetje obstaja že 35 let, saj je bilo ustanovljeno že leta 1984. Odločilnega pomena za njihovo rast je bila združitev z legendarnim podjetjem IBM. S tem so lahko pričeli proizvajati svoje lastne osebne računalnike in strežnike. Večina uporabnikov pametnih naprav ni bila seznanjenih z obstojem Lenovo blagovne znamke, dokler niso leta 2012 vstopili v trg telefonov.

Cena thinkpad Lenovo prenosnikov se razgibava od nekaj sto evrov za osnovne modele, do nekaj tisoč za vrhunske delovne postaje. Prednost pa se skriva v tem, da v vsakem primeru dobimo največjo možno kvaliteto, tehnični podporo ter posodobitve sistema.

Prenosniki Lenovo za uspešna podjetja

V uspešnih podjetjih prav gotovo veliko vlagajo v svoje računalnike ter znanje zaposlenih. To zahteva trg, ki je vse bolj neizprosen. Kvaliteta Lenovo laptopov je zelo priznana s strani malin in velikih podjetij. To je tudi razlog, da so tudi tako popularni po celem svetu.

Prenosni računalnik Lenovo je danes nepogrešljiv. Uporablja se ga lahko v marsikaterem oddelku podjetja, denimo v:

  • IT oddelku
  • Računovodstvu
  • Marketingu
  • Skladiščih

Tudi drugi oddelki seveda potrebujejo kvalitetno računalniško opremo. Pri tem je pomemben tako software kot hardware in Lenovo računalniki imajo pogosto že nameščen tudi operacijski sistem Windows. Če ga slučajno nimajo, pa se lahko nanje kadarkoli namesti. Obnovljeni oziroma refurbished lenovo laptopi so odlična izbira za podjetnike, kot tudi druge uporabnike. Temu je večinoma tako, saj dobimo po izredni ceni lahko delovno postajo ali drug prenosnik, ki bo zadovoljil vse naše potrebe. V ceno Thinkpad Lenovo prenosnikov je vključena tudi izvrstna programska oprema. Tako lahko brezplačno koristimo mnoge varnostna ter produktivna orodja, ki nam v osebnem in poslovnem življenje pridejo še kako prav.

Raznovrstni Lenovo prenosni računalniki

Poleg različne strojne opreme Lenovo laptopov, lahko najdemo tudi veliko različnih barv ohišja. Lenovo beli laptopi so poleg drugih barv zelo popularni. Temu je tako, saj jih uporablja veliko podjetij, zdravstvenih ustanov ter domačih uporabnikov, ki želijo čist in urejen videz delovnega prostora.

Lenovo beli laptopi so tudi izredno orodje za uporabo pri poslovnih konferencah in drugih okoljih, kjer želimo čim bolj profesionalno in funkcionalno opremo po izgledu, funkcijah in zmogljivosti.

YouTube video
Video: Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 Sizzle – najlažji ThinkPad doslej

Lenovo beli laptopi so tudi izredno orodje za uporabo pri poslovnih konferencah in drugih okoljih, kjer želimo čim bolj profesionalno in funkcionalno opremo po izgledu, funkcijah in zmogljivosti.

Prenosni računalniki Lenovo so narejeni po najbolj strogih kriterijih, z mislimi na prav vsak njihov sestavni del. Kvaliteta Lenovo laptopov zagotavlja, da uporabljajo le vrhunske tipkovnice, natančne sledilne ploščice ter robustno ohišje odporno na udarce. Velik državnih ustanov prisega samo na Lenovo poslovne prenosnike, saj imajo z njimi najboljše izkušnje. Podjetniki jih uporabljajo predvsem zaradi izredne zmogljivosti, kvalitete in funkcij, ki omogočajo hitro in zanesljivo poslovanje.

Širok spekter računalnikov Lenovo

Poslovni laptopi Lenovo Thinkpad imajo to prednost, da jih lahko kupimo v več različnih konfiguracijah. Če nimamo na razpolago dovolj finančnih sredstev in želimo Lenovo prenosnik, imamo vseeno kar nekaj možnosti. Lenovo Thinkpad prenosniki so si med seboj precej podobni, predvsem po zunanjem izgledu, vendar je pomembno kar skrivajo v notranjosti.

YouTube video
Video: Prenosnik Lenovo ThinkBook Plus Gen 2

Skupno vsem modelom znamke Lenovo pa je:

Baterija prenosnika

Baterije so ne samo vrhunske in zdržijo več ur delovanja, ampak imajo pogosto tudi dolgo življenjsko dobo, saj zdržijo več tisoč ciklov polnjenja in praznjenja.

Kvalitetno ohišje

Ohišja so močna, lepo izdelana, da so primerna tudi za tiste, ki dajo nekaj na videz. Kvalitetnejša poslovna ohišja so odporna na vlago, preprečujejo prahu, da vstopa med komponente in zdržijo tudi manjše udarce in politje s tekočinami. Lenovo laptopi poslovne vrste uporabljajo posebna ohišja iz močnih umetnih zlitin, ki so idealna za vsakodnevno uporabo znotraj in zunaj pisarne.

Zaslon laptopa

Zasloni s HD sliko in širokim vidnim kotom nudijo odlično uporabniško izkušnjo tudi za najbolj zahtevne uporabnike. Zato so Laptopi Lenovo priljubljeni tako med designerji, kot tudi med igričarji.

Lenovo podpora uporabnikom

Podjetje nudi odlično podporo in garancijo, ki jo je mogoče tudi podaljšati proti skromnemu plačilu.

Lenovo Thinkpad prenosne računalnike lahko uporabljajo tako študentje kot profesionalni izdelovalci vsebin, saj so na voljo v različnih izvedbah, denimo z različnimi grafičnimi karticami, velikostjo pomnilnika, ločljivostjo zaslona, ipd. Laptopi za študente so zadnje čase nasploh postali veliko zmogljivejši kot nekoč, saj je večina že prerasla zgolj izdelavo seminarskih nalog in jih uporablja še za marsikaj drugega. Lenovo prenosni računalniki so tudi v ponudbi, kot chromebooki, ki imajo naložen osnoven operacijski sistem Chrome OS in vsebuje vsa orodja za produktivnost. To jih naredi odlično izbiro za študente, kot tudi programerje.

Lenovo laptopi so tudi dostikrat na voljo v posebnih akcijah. Tako lahko kupimo odličen prenosnik za veliko nižjo ceno. Take akcije so predvsem aktualne pri malo starejših modelih in obnovljenih prenosnikih, ki pa so odlična naložba za vsakega uporabnika.

Prenosni računalniki Lenovo za mala podjetja

Pri podjetju Lenovo se zavedajo, da mali podjetniki potrebujejo ugoden in zmogljiv laptop, ki ima vgrajene vse varnostne komponente za zaščito poslovanja. Lenovo prenosne računalnike poznamo v različnih serijah, katere so narejene za različne uporabnike. Tako lahko najdemo prenosne računalnike, ki so mišljeni za poslovne uporabnike, igračarje, ustvarjalce digitalnih vsebin ipd. Vsi pa so opremljeni s trpežnim ohišjem in hitro strojno opremo, ki nam zagotavlja poganjanje pisarniških in drugih orodij brez problema.

Lenovo prenosniki IdeaPad 3
Lenovo prenosnik IdeaPad 3 sa AMD Ryzen 5

Najnovejši računalniki so opremljeni z Intel in Ryzen procesorji, ki so idealni za podjetniško rabo. Cena tudi najbolj osnovnega Lenovo prenosnika vsebuje hiter procesor, medij za shranjevanje ter kvalitetno grafično kartico. Velikokrat pa je možno, da nadgradimo svoj prenosnik z večjim diskom, pomnilnikom in drugimi komponentami. Tako imamo možnost, da si izberemo strojno opremo, ki bo najbolje koristila našim potrebam za osebne in profesionalne namene.

Poleg tega pa imajo Lenovo laptopi vgrajeno vrhunsko zvočno kartico, ki poskrbi, da se med poslovnimi konferencami sliši prav vsaka izrečena beseda. Bolj napredni modeli vsebujejo tudi bralnik prstnih odtisov in Windows Hello funkcijo, ki prepozna naš obraz in nam samodejno odklene računalnik. Lenovo Slovenija ima tudi vedno boljšo podporo z uradnimi servisi in drugimi storitvami, ki nam olajša poslovanja in omogoči, da smo varni med uporabo računalnika pri poslovni in drugi uporabi.

Lenovo Slovenija ima izvrstno podporo za svoje uporabnike

Pri podjetju Lenovo zaprisegajo na zadovoljstvo končnega uporabnika. To je tudi razlog, da ima Lenovo Slovenija izvrstno podporo vse uporabnike. Tako je možno hitro dostopati do virov pomoči, kontakta bližnjih servisov in drugih oblik pomoči. To je tudi eden izmed razlogov, da je podjetje tako uspešno v prodaji prenosnikov.

Lenovo Slovenija podpora in servis
Lenovo Slovenija ima odlično podporo strankam

Za poslovne uporabnike je dostop do hitrega servisa izredno ključen, saj tako zmanjšajo čas, ko računalnik ne deluje. Vsi Lenovo specializirani servisi pa poskrbijo, da se v primeru težav sam računalnik hitro vrne v odličnem stanju.

Prenosniki Lenovo v Sloveniji v porastu prodaje

Zadnja leta lahko opažamo, da ima Lenovo tudi vedno večji vpliv na slovenskem trgu. Tako lahko opazimo vedno več najnovejših prenosnikov, delovnih postaj, pametnih telefon, strežnikov in druge opreme v ponudbi raznih spletnih in fizičnih trgovin. Omenjeno podjetja ima tudi popolnoma prenovljeno spletno stran Lenovo Slovenija, kjer lahko preverimo najnovejše artikle, prebiramo o prihajajočih tehnologijah ter pogledamo status garancije naše naprave.

Scroll to Top