Delo v skladišču mora biti hitro, enostavno in čim lažje. Minili so časi, ko so morali skladiščniki prelagati težke tovore. Delo je bilo težko, zamudno in počasno. Danes so na voljo električni viličarji, ki omogočajo, da je delo v skladišču enostavno, hitro in lahko. Električne viličarje je enostavno uporabljati. So tihi in zmogljivi. Hkrati so okretni in jih je lahko upravljati tudi v manjših skladiščih. Uporabljamo jih lahko tudi v domačih delavnicah, ali manjših skladiščih, ter kot pomoč v raznih proizvodnih, ali prodajnih obratih.

Električni viličarji so enostavni za uporabo

Uporaba modernega električnega viličarja je enostavna. Prilagojena je kar najširšemu krogu uporabnikov. Za upravljanje ni potrebno veliko znanja. Prav tako je uporaba varna. Primerni so za vsa delovna okolja. Z njimi lahko prenašamo predvsem paletne tovore. Lahko jih uporabimo tudi za prenašanje drugih tovorov. Predvsem so primerni za zaprte prostore. Ne onesnažujejo okolja in nimajo škodljivih posledic za okolje.

Njihova prednost je tiho delovanje in s pomočjo hidravlike velika nosilnost. Pomenijo napredek vsakega resnega podjetja, ki s prenašanjem skladiščnega tovora ne more izgubljati dragocenega časa. Za podjetje je nesmiselno, da uporablja fizično silo več, kot je to potrebno.

Električni viličarji so pomoč pri vsaki dejavnosti

S čimerkoli se že ukvarjamo, električni viličarji nam bodo vedno v pomoč. Lahko je to v skladišču podjetja, kjer imamo paletni sistem. Lahko ga prevažamo skupaj s tovornimi vozili in so v pomoč pri nakladanju ali razkladanju. Tudi delo v samih obratih ali prodajalnih prostorih ni nobena ovira, saj so viličarji praktično neslišni. Obstaja kar nekaj izvedb električnih viličarjev. Odvisno od želja uporabnika. Ali želi samo električni viličar za prevoz po ravnih površinah ali pa tudi za dviganje tovora na določeno višino.

S pomočjo električnih viličarjev bo naše delo enostavno, prenašanje tovora pa hitro in učinkovito. Imajo veliko prednost pred ostalimi vrstami viličarjev. Električni pogon razbremeni ves trud pri prenašanju tovora, saj jih ni potrebno vleči ali potiskati. Hidravlični sistem pa je enak principu, ki jih imajo težji in neokretni viličarji na motorni pogon. Prav tako so od slednjih ob enaki zmogljivosti mnogo bolj ekonomični in prijazni okolju in uporabnikom.

Objave iz iste kategorije:

Ne spreglejte tudi naslednjih objav: