Športna kamera je še ena novost več, ki jo želi vse več ljudi. Končno smo dojeli, da vse preveč sedimo na svoji zadnji plati. Ali v pisarni na stolu ali na sedežni garnituri, ko gledamo televizijo, za mizo, ko obedujemo ali pa v avtomobilu, ko se vozimo v službo, nazaj, na izlet, na dopust ali po nakupih. V glavnem torej sedimo, za kar pa naše telo ni bilo narejeno.

Gibanje je izjemnega pomena, saj sicer hitro pride do zdravstvenih težav. Ampak marsikateri trenutek, ko tekamo po teniškem igrišču za žogico, ko zadenemo trojko iz osmih metrov, zabijemo gol iz protinapada ali ko uspešno pretečemo cooperjev test ne da bi se na koncu zgrudili po tleh, bi želeli ujeti tudi na kamero. A kako vendar, saj so kamere pogosto prevelike, pretežke, baterije ne zdržijo prav dolgo, premikanje oseb pa na predvajanem posnetku potem vedno izgleda zabrisano, nekako kot da bi jih snemali med plavanjem v vodi.

Wayteq športna kamera zagotavlja kvaliteto

Nova športna kamera podjetja Wayteq bo zagotovo vrhunska pridobitev za vsakega ljubitelja športa, adrenalina in akcije! Ker je majhna po velikosti in sorazmerno lahka (sicer so modeli različni, vendar odstopanja niso velika), jo lahko vzamete s seboj praktično kamorkoli. V visoki HD ločljivosti 1920×1080 točk boste lahko snemali športne dogodke iz roke ali stojala, ne glede na vaše sposobnosti snemalca ali režiserja.

wayteq-sportna-kamera-2

Poleg visokokakovostne optike, širokokotne leče, LCD zaslona in vgrajenih zvočnikov, se lahko pohvali tudi z vodoodpornim ohišjem, ki zdrži pritisk celo do 30 metrov globine. To je odlična novica tudi za ljubiteljske ali polprofesionalne potapljače, ki ne dosegajo ekstremnih globin.

Osebno mi je zelo všeč tudi WiFi povezava, ki omogoča, da jo lahko brezžično povežete z drugimi napravami, kar zna biti še posebej priročno, predvsem pa vam s seboj ni potrebno vedno nositi kablov, ki včasih sploh niso kompatibilni z napravo, na katero bi želeli kamero priklopiti.

Odlično se namesti tudi v vozilo, kjer s 180 stopinjskim premikom lahko posname skoraj vsak detajl in dogodek. Čas snemanja je izjemen, 90 minut snemanja je praktično dolžina večine filmov, sicer pa lahko zamenjate medij in snemate dalje na drugega, ki ima še dovolj prostora. Podobno je z baterijo, ki je običajno okoli 1000 mAh in seveda zamenljiva.
Športna kamera je odličen pripomoček za vsakogar, ki bi si želel napraviti svoje posnetke in jih shraniti, zmontirati ali pogledati kdaj kasneje ali pokazati prijateljem. Z njo lahko napravite odlične posnetke, ki lahko postanejo novi hiti na portalih kot je Youtube.

Objave iz iste kategorije:

Ne spreglejte tudi naslednjih objav: