Personalizirani pokloni povečujejo interakcijo med podjetji

USB ključi so odlična poslovna darila tudi zato, ker pospešujejo interakcijo med podjetji, ki med seboj sodelujejo že vrsto let. S tem podjetje poskrbi tudi za boljše odnose in posledično tudi boljše poslovanje, saj so zaposleni podjetju bolj naklonjeni, ker občutijo, da jim je mar za to, kar počnejo.

Vlaganje v promocijske prenosne zunanje pomnilnike je koristno tudi zato, ker te tehnološke naprave lahko svojim partnerskim podjetjem izročimo in podelimo na skupnih sejmih, razstavah in drugih dogodkih, kjer med seboj sodeluje več podjetij v isti branži. S takšnimi personaliziranimi pokloni podjetje drugim organizacijam pokaže, da je odprto za nove  podjetniške združitve in dolgoročna poslovanja.

Izvirni promocijski pomnilniški ključki po naročilu

Unikatna poslovna darila po meri lahko naročimo na strani www.habeco.si, kjer lahko naročimo tudi USB ključe v različnih oblikah, velikostih, barvah in pomnilniških kapacitetah. Te priročne zunanje pomnilniške naprave lahko oblikujemo po lastnih željah.

Na primer, če se podjetje ukvarja s cvetličarstvom, lahko naroči posebno oblikovanje promocijskih prenosnih ključkov v obliki rože ali cvetlice. Personalizirani zunanji pomnilniki so lahko izdelani tudi v 3D obliki, z natisnjenim ali vgraviranim logotipom. Podjetje lahko izbira med različnimi pomnilniškimi kapacitetami, od 1 Gb do 32 Gb. Vsak prenosni promocijski ključek z logotipom je pakiran v lični embalaži.

Promocijski pomnilniški ključki so del trženjske strategije

Priročni prenosni zunanji pomnilniki so lahko tudi del trženjske strategije podjetja. Na eni strani podjetje z njimi vzpostavlja dobre odnose s svojimi partnerskimi organizacijami in zaposlenimi v njih, na drugi strani pa je unikaten tisk logotipa na te naprave za prenos  podatkov koristen tudi za dolgoročno promocijo blagovne znamke in izdelkov podjetja.

Objave iz iste kategorije:

Ne spreglejte tudi naslednjih objav: