Zakaj lasten spletni strežnik?

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste si delili gostovanje z nekom in ste ob posodobitvi in nadgradnji imeli težave? Vas je bilo kdaj strah, da boste izgubili podatke na strežniku? VPS strežniki so namenjeni ravno odpravi vaših težav s skupnim gostovanjem, saj je VPS strežnik popolnoma vaš in si ga ne delite z drugimi uporabniki.hp web server Popolna svoboda prinaša tudi popoln nadzor nad ne samo samim strežnikom, temveč tudi nad vašo spletno stranjo, ki ste jo objavili in je vidna vsem.

Kakšne so prednosti VPS gostovanja za start-up?

Strežniki delujejo na dva načina in sicer lahko preko skupnega omrežja med zasebnim uporabnikom v neki organizaciji poteka izmenjava določene dokumentacije (lokalno omrežje) ali pa lahko med različnimi javnimi uporabniki poteka izmenjava prek interneta in spletnih strani.
Vsak start-up potrebuje lastno dobro vzdrževano spletno stran in za vzpostavitev spletne strani, ki je dosegljiva vsem, potrebujete tudi spletni strežnik. Pri domenca.com lahko izbirate med različnimi vrstami VPS gostovanj glede na vaše potrebe, želeno količino prostora na disku, delovni pomnilnik, vrsto nadzorne plošče, CPU enote (merilo prioritete pri uporabi procesorja) in podobno. Za začetnike, start-upe in razvijalce, ki potrebujete dostop do svojega strežnika zadostuje že VPS gostovanje po meri, kjer dobite določen prostor, lasten operacijski sistem in popolno neodvisnost. Ob pojavu kakršnih koli komplikacij, nejasnosti ali težav, smo vam dosegljivi vsak dan v tednu, ne glede na uro ali praznike. Vzpostavitev gostovanja je ponavadi že v enem dnevu, tako, da lahko že zelo hitro začnete s hrambo dokumentov.


Največja prednost VPS gostovanja pri domenca.com je v tem, da bo vaš strežnik redno in dobro vzdrževan, vi pa imate vedno na voljo našo ekipo strokovnjakov, ki bodo poskrbeli za hitro odpravo vseh vaših težav. Naši strokovnjaki in strokovnjakinje so vam na voljo tudi ob zahtevnejših tehničnih izzivih. Naročite gostovanje in vedite, da bosta vaš strežnik in vaša spletna stran popolnoma nemoteno delovala, tako, da boste vedno lahko brez skrbi. Proces varnostnih kopij vzpostavite vi, tako, boste tudi hkrati vedno vedeli, da imate vse podatke shranjene na strežniku.

Objave iz iste kategorije:

Ne spreglejte tudi naslednjih objav: